lizzibitch

Spice of Åhus

Kategori: Livet

Ikväll firar vi svärmor som fyllde år igår. Vi provar ett nytt ställe i Åhus, Spice of Åhus. Efter många om och men blev det pizza för min del. Det blev det även för Kenneth och Johan. Johanna tog pasta och huvudpersonen fick in en hel fisk! Mätta o glada! Pizzan var supergod!!

Månen o jag

Kategori: Livet

Påväg till jobbet 06:06 pip!

Kladdkakefredag

Kategori: Livet

Kladdkaka med grädde o den vispas med farmors gamla handvisp, nostalgitripp! Gott som busen!

Höstmys

Kategori: Livet

Fika

Kategori: Livet

Tretti.se

Kategori: Hus & Hem

 
    
 
 
 
 
 
På Tretti.se har vi beställt detta. även om vi alltid försöker handla lokalt så
har Tretti.se oslagbart bästa priser och erbjudanden på det vi söker.
Om några dagar står detta o knackar på dörren!!
Själva köket är ju Ikea, men allt annat material så som golv, färg, kakel
osv köper vi i butikerna i Sölvesborg!!
 
 
 
 
 
  

Köpköpköpköp

Kategori: Hus & Hem

Det händer inte så mycket än i köket men inköpen är i full gång!! Vi har beställt kyl/frys, ugn, fläkt o så en kaffemaskin (ops!) Golvet ligger i bilen. Bilder kommer imorgon! Vi har bestämt vilket kakel vi ska ha men inte köpt det än. Känns bra!!

Fina Josefine

Kategori: Livet

 
Idag är ingen vanlig dag, idag är Jossees födelsedag, Hurra hurra hurra!!
Hittade en alldeles speciell tårta till dig, haha! Varesgod.....
 

Stiftelsen

Kategori:

 
Det bästa på länge är Stiftelsen! Ni har väl inte missat detta??
Vart jag än går är kärlek rakt i hjärtat!!
Ur balans är helt underbart klockren o rolig!!
Lyssna o njut.........
 
 

Godmorgon!

Kategori: Livet

Hjärtat har åkt till jobbet, jag har fixat brasa o sitter här o myser med kaffe. Vilja ligger i sängen o sover, det är alldeles för tidigt för henne, haha! Vi får se vad denna dagen har att bjuda på, ska ta mig en tur på loppis iallafall.

21 Augusti

Kategori: Livet

Idag är det dagen som Josse ska bli mor men jag tycker vi tar det en annan dag o gör stan istället! Shack Matt, Marice, MQ, Texrillanden o fika på Ritz.

Väggen

Kategori: Hus & Hem

Ska inte gå i väggen igen utan gå på väggen! Här ska ryckas nubb o pilla bort tapet. Vilja är sådär nöjd, tycker inte om stöket men sitter förstås med ändå.

PAUS

Kategori: Livet

Det blev tvärt paus i köksrivningen, det blev att jobba ett par nätter. Härligt väder idag o Vilja föreslog en runda i skogen, självklart!! Ha en bra dag!

Pumpor

Kategori: Hus & Hem

I en gård brevid oss kan man köpa pumpor. Pojken som säljer heter Elias. Jag gav 60 för dessa, förutom den gröna som är en gurka son Josse odlat. Jag ska äta den men först ska den få va med o smycka vår trapp!

Nu är det dax

Kategori: Livet

Idag har jag gjort plats på altanen och hallen dit för alla köksgrejer. Har rensat bort det vi inte ska ha kvar, gjort ett skafferi i en gammal äppellåda osv. Nu är är det bara att börja riva!! Vi börjar med att ta ut halva köket för att ta fram den gamla träväggen, det blir mycket pill att få den ren, massa nubb, koskit och säkert 10 lager tapet. Skitigt och kul!!

PUSS

Kategori: Djuren

Nu ska jag ta en fika med Walla. Sen till Josse o hämta Viljis som har sovit hos dom inatt:)) underbara vänner, underbar dag!!

Höst

Kategori: Livet

Nu är det verkligen höst!! Förberedelserna för vintern har börjat, in med blommor, ta hand om utemöbler, veden är på plats osv..... Men jag o min vapendragare Vilja trotsar allt o ger oss ut på en riktig motionsrunda!!

Vi delar väl kompis?

Kategori: Djuren

Spring

Kategori: Livet

Titta, Johan har köpt ett par löparskor till mig! Hur ska man tolka det? Haha nej då, jag vill ha ett par. Men när ska jag springa in dom?! Jobbar hela helgen! Å när ska jag simma?! Badhuset har jättedumma öppettider o jag jobbar när det är öppet...Attans! Jaja dä ordner sej

Kungaparet

Kategori:

 
Tidigt imorse började fixet på Cafe´Ritz inför Kungaparets besök. Allihop stod redo att ta emot dom.
Serveriingen flöt på och alla var nöjda och glada. Innan de skulle gå kom de fram till oss och tog i hand och tackade så mycke. Jag tog förstås ett redigt handslag. neg och log som sig bör. Drottningen blev lite nyfiken på alla de brödsorter som låg i hyllorna, det slutade med att hon fick med sig en surdeg som själv skulle baka ikväll. Vackra, roliga och förvånansvärt små människor. Tack för idag, Frida och Micke och vi andra gjorde ett fantastiskt jobb!!  Och nu till nästa jobb!! Puss o Kram

Ers Högheter

Kategori: Livet

Imorgon bitti ska dessa två pumor servera vår Kung och Drottning fika på Ritz här i Sölvesborg! Haha fränt:)

Slappa

Kategori: Livet

Trött som jag vet inte vad, jag o Kossan kilar stadigt i soffan. Hon har sin egen stil hon! Börjar dra ihop sig för jobb. Statoil 15-19 oj oj oj vilket pass, hur ska jag orka...haha!

Hemma

Kategori: Livet

Nu är vi hemma i Sölvesborg! Jag drog till simhallen för att simma, bada ångbastu och bubbelpool. Sååååå skönt var det efter en hel dag i bilen. Nu blir det soffmys. Natti

Påväg

Kategori: Livet

Nu ärvt påväg hem. Vi börjar dagen med att försova oss en timme. Suck nu hinner vi inte hälsa på syster Lina som ska till skolan:( Jag blir som vanligt stressad, jag hatar det!! Å jag hatar att säga hej då!! Särskilt när man inte vet när man ses igen. många tårar i bilen idag! Tack alla för denna gången!! Puss

Hahahaha

Kategori: Livet

Ja jävlar va fränt!! En dag denna veckan kommer bli en alldeles speciell dag som jag aldrig kommer glömma, hahaha ja herregud o fru Gud o alle barna!!!

Herr & Fru King

Kategori: Livet

Åmål

Kategori: Livet

Imorse lämnade lilla familjen i Skövde o körde vidare till papps o Pia i Åmål. Nu blir det mys med Robinson final o gotte!

Framme

Kategori: Livet

Påväg

Kategori: Livet

Olivia

Kategori: Livet

Imorn packar vi bilen o kör mot Skövde. Vi ska äntligen få träffa detta lilla underverk igen, Fredda o Malin oxå förstås. Ses imorn!!! Kraaaaam

Simma lungt

Kategori: Livet

Jag har fått smak på att simma o träna i vatten så idag tog jag steget in på simhallen i Valjeviken, köpte ett 10 kort o hoppade i bassängen. Vilken simhall!! Lite skillnad från den man är van i Säffle. Detta ska lätt bli en ny vana!!

Snopet

Kategori:

Det gick jättebra hos veterinären, som vanligt. Vi hade en av tjejerna som vi brukar ha,
hon känner Vilja. Hon tog hjälp ev en annan kvinna som vi aldtrig träffat.
Sätt på hunden munkorg sa hon, vår tjej skrattade till och sa att det behövs inte
för man kan göra vad som helst med Vilja. Då säger den nya kvinnan att det är ju fan en Rottweiler och hon är minsann rädd om sina fingrar. Ja men okej, lilla veterinärskinnan drar alltså alla rottisar över en kam. Hon gör sitt jobb o fine men varför denna attityd?
Det är klart att man alltid ska ta det säkra före men det finns ju olika sätt att säga saken på och vår tjej menade också på att vi inte skulle göra detta stressigare för Vilja än nödvändigt men nej nej, på men munkorgen o bryt ner hunden bara!!
Pilutta henne för Vilja låg dyr still hela tiden och satte sig sen o pussade henne i fejan...hahaha!
 
Viljas belöning blev en milslång promenad på Kjugekull
 
Min belöning väntade hemma.......

 
 
 

Veterinären

Kategori: Livet

Idag ska Viljis få en riktig kloklippning. De växer som ogräs, ju oftare jag klipper ju fortare växer de. Jag har ju klippt i pulpan en gång o blir alltid osäker hur mycket jag törs ta. Hon älskar o komma in här så det blir inga problem:)

Burgare

Kategori: Livet

Födelsedags middagen blev burgare med ost, rödlök, dressing och massa hemlagad coleslaw och lökringar!

Älskling

Kategori: Livet

Grattis på födelsedagen hjärtat. Det har varit en underbar helg. Den kan vi leva på länge!! Älskar dig Älskar dig Älskar dig

Kalas

Kategori: Livet

Svullat smörgåstårta, fikat, druckit massa gott, spelat klubb o nu förutsätter vi mysa. Trevlig kväll!

Saltsjöbaden Ystad

Kategori: Livet

Ska inte säga när vi somnade igår men det var inte sent. Vi har bog aldrig varit så avslappnade o sen mätta efter 3 rätters!! Vi sov gott i detta vackra rum o nu har vi spisat frukost. Ska ta kaffekoppen o sätta oss vid stranden en stund.